ninniesodergren.se | Extra Long Ponchos.
25
post-template-default,single,single-post,postid-25,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

02 Nov Extra Long Ponchos.

Ponchos har vi ju sett gott om nu i höst och nu börjar vi se mer och mer extra långa ponchos från olika designers. Om jag får gissa så kommer det inte att dröja länge förrän vi kommer att hitta de där riktigt långa i butikerna på stan. Kanske till våren? Detta kanske blir vårens “it”-plagg? Vem vet! Så länge de inte går ända till fotknölarna så tycker jag att dem är helt fantastiska. Jag skulle vilja ha en som går till vaden ungefär i såfall.

2 Comments
  • Jessica
    Posted at 22:07h, 02 november Svara

    Åh va fina!! troj att jag har fyra ponchos nu så det får räcka=)

  • Jenny
    Posted at 22:38h, 02 november Svara

    Hello snygging! Nu ska jag också komma i gång med nya bloggen 🙂 Kram

Post A Comment