ninniesodergren.se | Vem är jag?
10
post-template-default,single,single-post,postid-10,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

02 Nov Vem är jag?

Eftersom att jag börjar om på helt ny kula här efter att ha bloggat på ninniesodergren.blogg.se i tre år så tänkte jag börja med att berätta lite om mig själv. Ni som kommer in nya här har ju inte den blekaste vem jag är…! Ni som är “gamla” och har följt gamla bloggen ett tag hoppas jag ju naturligtvis följer med hit. Okej, here we go!

Vem är jag?

Jag heter Ninnie Södergren och är 26 år gammal. Jag jobbar som Redaktionschef här på Modeflickan Magazine och även i klädbutik i centrala Västerås. Är förlovad med min fina N (som han kallas i bloggen) och just nu så väntar vi på vår lilla bebis som förväntas komma i april 2012. Resan dit kommer ni att kunna följa här i bloggen. Vi har även en liten svart lurvetuss som heter Wilgot (kallas Willen väldigt ofta).

Mina största intressen är Foto och Mode. Jag älskar att fota ALLT och det kommer ni verkligen att märka här i bloggen. Både min sambo och mina vänner är dötrötta på att jag ständigt har kameran i högsta hugg vad vi än ska göra. Jag älskar att jobba med vinklar och ljus tills jag får till den där riktigt snygga bilden. Har gjort några fotojobb och har även några på G vilket är väldigt roligt i och med att jag är helt självlärd. Vad har jag för relation till Mode då? Hmm.. Jag ÄLSKAR kläder och shoppar alldeles för mycket i mellanåt. Men vilken tjej gör inte det egentligen? Jag gillar de mest simpla plaggen och matchar de gärna med snygga accessoarer i stället. Enkel design är alltid snyggast. Därför gillar jag verkligen svensk design. Acne, Carin Wester och Dagmar hör såklart till favoriterna.

Annars så älskar jag att umgås med mina tjejer. Har ett stort tjejgäng som jag hållit ihop med sen jag var liten. Vi brukar hitta på allt möjligt ihop. Allt från att festa järnet till mysiga tacokvällar och resor. Tycker även om att tillbringa tid med min stora familj. Har en egen familj med mamma, pappa och lilla syster ♥ och sedan en stor familj på min sambos sida som jag ser som min egen familj numera. Så nu vet ni lite vem jag är. Mer kommer väl att visa sig om ni fortsätter att följa bloggen dvs.

Ni kan även gå in och läsa gamla inlägg på ninniesodergren.blogg.se, för den som är intresserad.

Kram så länge.

 

2 Comments
 • Anna lena
  Posted at 21:14h, 07 november Svara

  Men vilken fin sida o vilken tokfin bild på Ellas lillebror! Kram

  • Ninnie
   Posted at 20:34h, 08 november Svara

   Ja visst är det! 🙂

Post A Comment