ninniesodergren.se | 7 november.
74
post-template-default,single,single-post,postid-74,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

07 Nov 7 november.

Hej på er! Har ni hittat hit? 🙂 Det är så roligt att vi äntligen är igång nu med bloggar och sajten. Idag så började dagen väldigt tidigt. För det första så vaknar jag tamefan stup i kvarten på nätterna nu för tiden. Vaknade klockan 5.30 och kunde inte somna om så det var lika bra att gå upp. Gjorde mig i ordning, drack te och kikade på lite bloggar innan jag cyklade iväg till jobbet 7.30. Vi hade personalmöte två timmar innan öppning idag. Det är väldigt mysigt på våra personalmöten. Vi äter supergod frukost eller fikar och pratar igenom lite hur det går för oss och vad som komma skall. Jag kom först och tände lite ljus och satte på kaffe. Tätt inpå så kom resten av ligan. Jag känner av i kroppen att vi jobbade på rätt så bra idag! Jag byggde om en hel avdelning, flyttade runt bord och hängde om. Nu ska jag ta och slänga mig i badet och sen blir det sängen. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag!

Willen och den nyinköpta kudden till soffan.

Testa gärna att gå in och kommentera, klicka på pratbubblan uppe i högra hörnet.

No Comments

Post A Comment