ninniesodergren.se | v. 17
122
post-template-default,single,single-post,postid-122,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

08 Nov v. 17

Idag gick jag in i v.17 och nu är det bara EN vecka kvar till ultraljudet. Som vi har längtat! Ska bli så sjukt kul att äntligen få se bebisen i magen. Nu har jag börjat känna hur magen börjat växa. På morgnarna så är det som en stenhård klump som står rakt ut när man ligger på rygg. Man märker mer och mer hur folk tittar och undrar om jag är gravid eller om jag bara ser lite allmänt tjock ut. Ätit lite mycket senaste tiden. Allt känns fortfarande overkligt men det blir verkligare och verkligare nu för varje dag och jag antar att det kommer kännas ännu mer efter ultraljudet. Vi har velat fram och tillbaka om vi ska ta reda på barnets kön eller inte. Nu har vi bestämt oss för att inte göra det! Det får bli en överraskning sen istället. Nu när vi väl har bestämt oss så känns det mycket mysigare att vi inte kommer att veta. Då jag har berättat detta för folk runt om så har de sagt att “ja det är ju som att öppna sin julklapp i förväg” och det är ju precis så det är. Även om jag har full förståelse för människor som vill kolla könet vid ultraljud. Tröttheten har börjat släppa litegrann men är inte helt borta. I början så var jag ju så sjukligt trött och orkade knappt prata på eftermiddagen. Men så är det inte längre. En kopp kaffe runt fyra så funkar jag i några timmar till. haha. Det märks väldigt tydligt att kroppen lägger all energi på något helt annat än vad man är van vid, den saken är ju klar. ♥

(bildkälla: Weheartit.com)

 

 

No Comments

Post A Comment