ninniesodergren.se | Biscotti.
224
post-template-default,single,single-post,postid-224,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

12 Nov Biscotti.

Vem fan ställer sig och bakar choklad biscotti klockan tio en lördagkväll? Jo jag!! Jag fick nämligen en idé och när jag får en sådan så står inte mycket i min väg. Tog precis ut några provexemplar ur ugnen medan resten ligger och gottar till sig medan ugnen svalnar. Jag hoppas på att göra några fina personer lite glada i morgon! ♥

 

 

5 Comments
 • Elin Parment
  Posted at 00:20h, 13 november Svara

  Hej Ninnie!

  Jag är Elin Parment, André Sjödin-Granzells sambo. Just nu har jag DIN sambo här som underhåller min André med diverse Playstation-trix. Tänkte presentera mig lite så här informellt över internet. När tiden tillåter så har din sambo som förslag att vi fyra skulle styra upp en enkel lunch, middag eller varför inte en “afternoon tea” med några av dina choklad biscotti? (allt man bakar på natten brukar oftast bli jävligt gott!) Det vore trevligt! / Elin

  • Ninnie
   Posted at 00:39h, 13 november Svara

   Hahaha, skönt att killarna får leka av sig lite! Jo det tycker jag absolut att vi får styra. Kul att du skrev 🙂 /Ninnie

 • Elin Parment
  Posted at 12:02h, 13 november Svara

  Haha, ja efter 03:00 inatt blev det godnatt för oss. Som sagt ändå skönt ändå att dom är lika nördiga varesig det är Bandy eller Tv-spel. Ja vi får styra – jag la upp någon bild på din sambo på min sida med vår lilla fransk bulldogg valp Igor som hittade en ny vän i din sambo! hahaha ! ha det fint / Elin

  • Ninnie
   Posted at 14:21h, 13 november Svara

   Åh va kul, dom måste jag se! 🙂

 • Linda
  Posted at 12:32h, 13 november Svara

  Gud vad gott! 😀

Post A Comment