ninniesodergren.se | Ultraljud.
252
post-template-default,single,single-post,postid-252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

15 Nov Ultraljud.

Idag är det dags för ultraljud och om några minuter så kommer N hem och plockar upp mig! Jag är så jäkla taggad och har varit det sen jag tittade på stickan i princip. MEN sen igår kväll så har jag haft en rejäl orosklump i magen då jag faktiskt insåg att på ultraljud så händer det ibland att man även får negativa besked. Tänk om det inte är någon bebis där inne? Tänk om inte allt är som det ska eller om han/hon saknar ett ben eller två? Tänk om det är typ 15 barn i min mage? osv. Men allt är säkert okej och jag ska försöka att vara lugn. Önska mig lycka till!

5 Comments
 • http://idasvedlundstahl.blogg.se
  Posted at 12:12h, 15 november Svara

  Kommer helt säkert gå jättebra! Massa lycka till! 🙂

 • Sanna
  Posted at 12:18h, 15 november Svara

  Men åååååååååååh Ninnie hur har jag kunnat missa att du har ett underverk i magen!!! Jag och Jimmie tittade undrande på varandra när vi läste din kommentar i min blogg 🙂 kan det vara så…? Och det var det ju! Så roligt! Massor av grattis till er från oss 🙂 ni har något helt fantastiskt att se fram emot! Kramar

  • Ninnie
   Posted at 19:00h, 15 november Svara

   Jaaaaa Sanna så är det! 🙂 Haha!! Ja jag visste inte om du visste så slängde in en liten kommentar så ni fick fundera lite! 😉 Tack!!! Hälsa Jimmie! 🙂 KRAM!!

 • Caroline
  Posted at 15:27h, 15 november Svara

  Samma tankar har irrat runt i mitt huvud! Helt normalt antar jag 🙂 I morgon är det dags för oss, lite nervös men samtidigt ser jag framemot det. Såg att du svarar i bloggen så jag kikar in bland kommentarerna emellanåt! 🙂 Hoppas allt gick bra idag!

  • Ninnie
   Posted at 19:01h, 15 november Svara

   Ja tror oxå att det är helt normalt att ha såna tankar! Det gick superbra för oss och det kommer att gå superbra för er oxå i morgon! Vilken känsla!!! oj oj oj, trodde aldrig att det skulle kännas så mycket att se sitt barn för första gången! Så nu har ni verkligen något att se fram emot i morrn 🙂 KRAM!

Post A Comment