ninniesodergren.se | 16 november.
292
post-template-default,single,single-post,postid-292,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

16 Nov 16 november.

Idag har jag varit ledig. Började med att i princip sova bort halva dagen, vilket jag hatar i vanliga fall. Men det var väl välbehövligt kanske. Tog en rejäl promenix med Wilgot och när jag kom hem så svarade jag på några mail. Slängde mig i badet och läste igenom “några” broschyrer från barnmorskan. Det här med att vara gravid är som att en helt ny värld öppnar sig. En gnutta sunt förnuft räcker inte här heller. Här gäller det att ha alla 150 broschyrerna till hands. Visst är dom bra att ha, det säger jag ingenting om.

Sen slängde jag ihop några frallor och gjorde grönsakssoppa till. Mums ♥

Nu ska jag iväg till Kristin och träffa tjejerna…!

 

 

No Comments

Post A Comment