ninniesodergren.se | 17 november.
309
post-template-default,single,single-post,postid-309,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

17 Nov 17 november.

Åh vilken härlig dag tillsammans med mamma och syster jag har haft. Först åkte vi ut till Björnögården och åt lunch. Dom har så sjukt bra mat där jämt. Jag åt torsk i saffranssås.

Vi drack kaffe och pratade en lång stund innan vi åkte vidare till apoteket, systemet och Rusta. Är nästan aldrig på Rusta så när man väl kommer dit så är det så roligt att bara gå och titta på allt! Som vanligt så får min syster och jag ett rejält skrattanfall när jag får syn på ett par tomtar som släpar en säck. Den ena ser helt förstörd ut och den andra har ett helt perfekt liggande skägg.  – Han den där, han har varit med om något mer. Det gick inte att sluta skratta! Och när vi väl kommer därifrån så går vi förbi en hylla med hund prylar. Där står en ganska så fin hundsäng som det står “Schnügg” på och så var vi igång igen! Haha.

Efter det lilla äventyret på Rusta så åker vi och släpper av Lina (syrran) och sen åker mamma och jag vidare till affärn. På en hylla lite längre in i affärn så står denna! “- Dom kommer erövra världen”.

Nu är jag hemma och ska göra lite mat. Köttfärssås och spaghetti blir det ikväll.

 

 Gillar ni bloggen? Lägg då försjuttongubbar till den på Bloglovin! <<< Lättare att följa…! ♥

 

No Comments

Post A Comment