ninniesodergren.se | En riktigt ond fisk.
505
post-template-default,single,single-post,postid-505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

05 Dec En riktigt ond fisk.

Hellu! Idag har det verkligen varit fullt upp! Dagen startade med personalmöte kl: 9.00 och sen körde vi verkligen stenhårt hela dagen fram till 18.30. I morrn är det klubbdag och det är 20% i hela butiken för klubb-medlemmarna. (Kom och köp!) Så det gällde att få ut och upp så mycket varor idag som det bara gick. Jag tror att vi lyckades rätt så bra. Det kändes lugnt när jag gick i allafall. Så nu är det bara att ladda inför i morrn. Klockan 11 i morrn så ska jag även till barnmorskan. Undrar om och hur mycket jag gått upp i vikt? Undrar om järntabletterna har fungerat? Undrar hur barnet ligger nu? Ska bli spännande att se hur allt går enligt henne. Men nu tänker jag gå och lägga mig. Kroppen värker. Men först så bara måste jag visa en bild som jag tog på Kattas fisk i lördags. Haha! Visst ser den elak ut? Som en ond hitta Nemo, typ. Moooohahahaha.

 

1Comment
  • Sanna
    Posted at 23:18h, 05 december Svara

    Åh det är alltid så mysigt att få komma till barnmorskan. Du meddelar väl hur det går? 🙂 Lycka till!

Post A Comment