ninniesodergren.se | 8 december.
565
post-template-default,single,single-post,postid-565,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

08 Dec 8 december.

Jamenhallådär.

Har precis jäst (rätt ord) i soffan framför Irene Huss “jagat vittne”. Varför VARFÖR måste de alltid ha så töntig musik när det är som mest spännande. Det förstör ju hela grejen. Idag har det varit en lång dag. Jag är helt slut. Massvis att göra på jobbet och sen sov jag så dåligt i natt. Här i Västerås så har det kommit snö nu och det innebär att jag inte längre tänker cykla till jobbet, utan gå. Jag älskar verkligen att vara ute och gå. Man blir pigg av att gå till jobbet. Lyssnar alltid på p3 morgonpasset och skrattar högt åt Kodjo och Hanna. Men det här med att gå hem. Min kropp är inte riktigt i det skick som den var innan jag blev gravid så efter ett tio timmars pass så är man ganska så trött i fötterna efter att ha sprungit omkring hela dagen. Att gå hem efter jobbet närmaste tiden känns alltså inte så lockande längre. Mina fötter var alldeles svullna när jag kom hem idag. Lillen har sparkat nåt otroligt idag. Först hela natten och sen nu under dagen/kvällen. Oavsett ifall jag sprang runt på jobbet så kände jag honom/henne i princip hela tiden. Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen. God natt!

Eftersom det har blivit lite av ett problem att klä sig på underkroppen nu när magen växer så var min underbara mamma in med strumpbyxor från Twilfit och ett par jätte mysiga ull tajts från H&M idag! Tack älskade lilla mamsen för det! En riktig räddning kan man lugnt säga.

 

2 Comments
  • Hanna
    Posted at 20:53h, 08 december Svara

    Hejsan! Älskar dig blogg! Du har så himla fint ansikte och hy! Lust och dela med dig om vilka ansiktsprodukter du använder och vilken foundation samt puder? 🙂 Tack på förhand!

  • Camilla
    Posted at 21:47h, 08 december Svara

    Om du använder tights så har hm ett par i vanlig bomull som är riktigt sköna och går upp på magen.. Tyvärr är det mkt dåligt med mamma kläder, speciellt sånt man inte ser ut som ett hus i!

Post A Comment