ninniesodergren.se | En riktigt lugn lördag!
591
post-template-default,single,single-post,postid-591,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

10 Dec En riktigt lugn lördag!

Åh vilken mysig lördag vi har!! Dagen började med stor helgfrukost framför tv:n. Sen tittade vi på en film om “bebisutvecklingen” som jag lånat av Katta. Sen låg vi jätte länge och kollade på massa youtube klipp. N fick även känna en massa sparkar idag! Eftersom vi inte gjort många knop idag så bestämde vi oss för att ta en promenad hem till N’s mamma med familj istället för att åka bil. Riktigt skönt! Nu sitter jag tillsammans med Ella och gör änglar och dricker glögg. Snart blir det supergod middag! ❤

20111210-182202.jpg

No Comments

Post A Comment