ninniesodergren.se | V.22+1
659
post-template-default,single,single-post,postid-659,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

14 Dec V.22+1

Igår gick jag in i v.22 dårå. Herregud vad tiden går fort. Lillen därinne har börjat joxa runt som bara den på kvällarna (framförallt). Jag älskar att jag känner honom/henne nu. Det sparkas konstant och det har blivit en sysselsättning här hemma att bara ligga och titta och känna på magen. Det syns väldigt tydligt utanpå hur det puffas omkring därinne. Jag mår bättre än någonsin just nu. Känner mig pigg, alert och förväntansfull. Har fått dille jordgubbskräm och mjölk så just nu så står det tre paket kräm i kylen och bara väntar på att få ätas upp. Skulle jag få välja så skulle jag äta kräm till frukost, lunch och middag. Förövrigt så går det mesta ner. Är hungrig konstant men försöker att tänka på vad jag stoppar i mig. Magen då? Jo den kommer sakta men säkert. Senaste veckan så har det hänt massor. Kändes som att det bara sa poff över en natt.

Maria v.38 och jag v.22

 

No Comments

Post A Comment