ninniesodergren.se | Lediga dag.
672
post-template-default,single,single-post,postid-672,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

15 Dec Lediga dag.

Har varit ledig idag. Igår kväll så fick jag reda på att två av mina fina arbetskollegor dragit på sig magsjuka (huvva) så jag var beredd att rycka in idag och jobba. Men precis när jag ska klä på mig ute i hallen så får jag reda på att en av dem frisknat till och skulle jobba så helt plötsligt så var jag ledig igen! Skitbra med tanke på att jag hade lite planer idag. Hann med det mesta som skulle göras och nu ikväll så var N och jag på tre ställen för att prova barnvagnar! Vi har en favorit vagn som vi båda läst mycket om och när vi kom till babyproffsen för att testa den så föll vi direkt båda två. Det blir nog den om vi inte hinner ändra oss igen. Men det tror jag inte! Vilken känsla det var att vandra omkring där bland babyprylarna! Gick bara och mös hela tiden. Nu är det dags för en kopp te och sen sängen! Hoppas ni har haft en fin dag! ❤

20111219-202304.jpg

No Comments

Post A Comment