ninniesodergren.se | Grannpartajet.
776
post-template-default,single,single-post,postid-776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

25 Dec Grannpartajet.

Men neeeej! Visst, det är juldagen och visst, hade jag inte varit gravid så hade jag kanske oxå varit iväg på fest idag men snääälllaaaaa! Grannarna har bjudit in hela stan och antagligen köpt nya förstärkare! Det skriks, springs i trappen, luktar rök och jag önskar att ni kunde höra ljudet! Klockan är bara tjugo i åtta!! Själv så ska jag infinna mig på jobbet klockan åtta i morgon för att förbereda julrean och jag MÅSTE få sova i natt! Känner jag mina grannar rätt så kommer detta inte att sluta förrän 4-5 i morgon bitti. Vi bor i ett ganska litet hus med få lägenheter och grannarna under oss har fan fest jämt!! Börjar bli riktigt tröttsamt! Dom flyttade hit för ungefär ett år sen och såklart så är det även dom som låter nu! Så, nu har jag fått klaga av mig lite! Ska äta lite och sen börjar….. Jahapp nu kräktes Wilgot på vår vita matta!…..

No Comments

Post A Comment