ninniesodergren.se | Project runway till Sverige.
2887
post-template-default,single,single-post,postid-2887,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

10 maj Project runway till Sverige.

I höst så kommer en svensk version av den amerikanska serien Project Runway att visas på Tv3. Det är ännu oklart vem som ska vara programledare eller vilka som ska sitta i juryn. I den amerikanska versionen och original versionen så är det ju självaste Heidi Klum som är programledare. Det ska bli spännande att se vem de hittar till den svenska versionen och vilket modefolk som kommer vara jury tycker jag. Det går fortfarande att söka för den som är intresserad. Gå in på tv3.se. 

No Comments

Post A Comment