ninniesodergren.se | En överraskning i tvättmaskinen och en vårig promme.
8024
post-template-default,single,single-post,postid-8024,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

07 maj En överraskning i tvättmaskinen och en vårig promme.

Här sitter jag lite smått nervös och hör …donk…donk….donk….donk från tvättmaskinen. En väldigt söt liten samlare är inne i en riktig “plocka i, plocka ur” – period och tvättmaskinen är lite av en favoritsamlarplats. Det var ju riktigt dumt att jag inte tittade mer noga innan jag slängde på en tvätt. Jag har ingen aning om vad som ligger därinne och hur fasen får man upp den envisa luckan? Tvätten ska snurra på i 20 minuter till och spänningen är oliiidlig. Vad kan det vara? En sko? En fjärrkontroll? Wilgot?.. Nejdå. Wilgot ligger här bredvid mig i tryggt förvar!

IMG_0082IMG_0076

Idag så tog vi en ordentlig promenad bort till N´s jobb och på vägen dit så postade jag en målning som jag sålt. Man har ju gått promenad i sämre väder om man säger så. Vilken sommarvärme det är ute idag och det kändes ju fantastiskt att kunna promenera omkring i endast tröja. Människorna man mötte hade olika åsikt om hur varmt det var ute såg det ut som. Mötte folk som trippade omkring i jeansshorts för att sedan se åt höger och där borta på andra sidan vägen så gick det någon i vinterjacka. Det blommar ute också, det känns i näsan. Jag är ju otroligt pollenallergisk och blir helt utslagen väldigt fort under pollensäsongen. Fyfasen vad tråkigt att behöva gå omkring med huvudvärk, spotta och fräsa när det är som vackrast ute. Men det är smällar man får ta! I mellan spottandet och fräsandet så njuter jag av våren, såklart!

IMG_0072 copyIMG_0074 copy

3 Comments
 • Julia
  Posted at 19:44h, 09 maj Svara

  Vad var det för nått i tvättmaskinen? 😉

  • Ninnie Södergren
   Posted at 20:23h, 09 maj Svara

   Haha! Denna gång så simmade det med ett torrshampoo:) Idag så var det nära att det åkte med en sked och en bok!

 • Julia
  Posted at 07:20h, 11 maj Svara

  Haha! Underbart 😀

Post A Comment