ninniesodergren.se | Tomma julstrumpor och fullmånar.
10499
post-template-default,single,single-post,postid-10499,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

17 Dec Tomma julstrumpor och fullmånar.

-Heeeeej 

-Mammaaaa Mommooo iiina pappaaaa

-Piaaaa Falfaaaa mmmm, Falfaaaa!

Detta vaknade jag av i morse, en liten liten röst som förde en konversation med någon. När jag kom in i hennes rum så låg hon där och pratade i telefonen, med nappen. Antagligen med sin falfa, för det var honom som hon upprepade flera gånger.

IMG_4343 copyIMG_4344 copy

På skåpet i hallen så hänger den tomma julstrumpan. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att den ser lite ledsen ut. Det är väl dags att fylla den med något snart. Jag trodde att den dagen var idag, eftersom vi hämtade ut en Rapunzel baddocka åt Signe på posten idag. Men som vanligt så kunde jag ju inte hålla mig, jag velade hela vägen hem från posten, sen när vi kom hem så stod hon där och pekade på kartongen med sitt lilla finger. Självklart, så öppnade vi den och ut for en Rapunzel i baddräkt och kjol, med väldigt väldigt långt hår. Det blev såklart ett bad direkt, såklart. Och Rapunzel har nu både dykt och hoppat från pallen i badrummet och självklart fått håret tvättat, flera gånger.

IMG_4405 copy

Ikväll är det typ fullmåne.

Min N är så fruktansvärt noga. Alltid när jag tycker att det är fullmåne så ska han notera att det saknas minsann litegranna i kanten på månen, för att den ska vara full.

Jag köper det inte, ikväll så är det fullmåne, säger vi.

Den är ju full och rund, inte oval.

No Comments

Post A Comment