ninniesodergren.se | När det rullar på.
10633
post-template-default,single,single-post,postid-10633,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

29 Dec När det rullar på.

Här hemma rullar det på, bokstavligt talat.

I julklapp så fick Signe en dockvagn, en dockvagn som körs med överallt. Över trösklar, bakom julgranar, bakom köksbord, bakom sängar, ah, överallt. Hon fullkomligt älskar sin nya dockvagn, med eller utan docka i. Vi är mer än nöjda vi med. Den nya dockvagnen låter inte som den gamla och har dämpande däck av gummi, vilket inte den gamla hade. I allafall inte dämpande. Den kördes också med överallt och lät alltså lite mer som en ångvält som skulle fram, mer än en rosa oskyldig dockvagn av trä.

IMG_4806 copy

Vi tar tillvara på de lediga dagarna. Signes pappa, som arbetar väldigt mycket och som nu tagit ledigt alla mellandagar vilar mer än någon annan, på jorden. Jag tror att han tycker att det är ganska så skönt att vara ledig, sådär ledig som man bara är ifall man slänger upp fötterna på bordet och öppnar en kall öl. Så ledig är han. Vilket betyder mer tid med oss, vilket betyder familjemys och lediga dagar tillsammans.

Idag så har vi haft en sån dag. En ledig och stillsam dag tillsammans, hemma. Signe och jag gick över till moster Lina och Kristoffer en snabbis på eftermiddagen. Gick lite balansgång på den höga listen mellan de två vardagsrummen och drack ett par koppar kaffe, sånt ni vet. När vi kom hem så rullade vi köttbullar, åt dem och nu sitter jag här och lyssnar på en envis huliganprinsessa som mycket hellre skulle vilja köra rally med dockvagnen än att sova.

Det blir nog till att natta en gång till idag, det känner jag på mig.

Ni som inte sett eller vill se igen, så går en av de bästa filmerna som gjorts på tv ikväll.

“Water for Elephants”

Se den ikväll kl: 21.00 på trean.

Nu, natta envis dotter, part 2.

No Comments

Post A Comment