ninniesodergren.se | En sån där måndag.
11215
post-template-default,single,single-post,postid-11215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

27 jan En sån där måndag.

IMG_5651 copyIMG_5654 copy

Ylva Skarps kloka ord.

IMG_5655 copy

Idag så är det en sån där måndag.

En sån där måndag när huvudet känns fullproppat med information, sådär så att det liksom väller ut igenom öronen, i form av tuggummi. Insnurrat och ihopkladdat. Jag har suttit med näsan i böckerna hela dagen och hämtade sen en lika trött prinsessa på förskolan.

Vi bara sjönk ihop i soffan när vi kom hem, som två slagna hjältar efter strid.

IMG_5660 copy

Och efter att vi legat på Signes golv en halvtimme, tittat i böcker, räknat bollarna i happylights slingan och sjungit Signes egenkomponerade Pippi sång, så laddade vi om. Ny energi uppstod och vi var igång igen, typ. Jag vet inte om det var vår lilla powernap eller den extra koppen kaffe som jag sörplade i mig idag, men vi blev piggare på eftermiddagen. Och då passade Signe såklart på, att ta på sig sin “efter dagis outfit”.

IMG_5664 copy

Men alltså, hur snygg är hon inte gullrumpan.

Med pälsvästen hängandes sådär löst och ledigt på armen.

Nu ska det Bollibompas och nattas. Och jag har en känsla av att mamman också kommer att nattas i samband med det idag. Ah, en liten känsla av det har jag minsann.

2 Comments

Post A Comment