ninniesodergren.se | Att se fram emot dansanta söndagar.
11298
post-template-default,single,single-post,postid-11298,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

02 feb Att se fram emot dansanta söndagar.

Men alltså jag smäller av.

-Ignes! säger hon och sträcker sig efter de nya moccasinerna.

IMG_5721

Hon bär dem stolt ut till hallen, eftersom jag har sagt att vi måste ha dem med oss.

Till hennes första barndansklass.

Och jag, spricker ju snart av förväntan. Som jag har längtat efter det här. Mest för att jag vet att hon kommer att tycka att det är så vansinnigt roligt. Och sen för att hon ska få gå tillsammans med sin bästa kompis Malte. Och sen för att vi kommer att få sitta där och titta, ha kärleksfjärilar flaxandes i magen och vara stolta över henne, varje söndag under hela våren.

Åh! Vad roligt det här ska bli.

No Comments

Post A Comment