ninniesodergren.se | Nytt i minigarderoben.
11667
post-template-default,single,single-post,postid-11667,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

22 feb Nytt i minigarderoben.

IMG_6063

Och visst var den lika fin, om inte finare, i verkligheten den där megaparty kjolen i silver från MarMar. Den kom i ett litet halvtilltuffsat paket som såg ut att ha färdats från Afrikas djupaste djungler, eventuellt slagit i en och annan palm på vägen. Jag var glad att kjolen var hel och såg sådär fantastisk ut i det trasiga paketet. Den var som jag hade önskat, en rejäl partykjol som gjorde Signes ögon stora och förväntansfulla.

IMG_6061 copyIMG_6065 copy

Jodå. Den kommer nog bli bra den där lilla skapelsen.

Sen kom även falfa och Pia över en sväng i förrgår kväll och hade då ett paket med sig till Signe. Och där i låg det en supersöt kofta, i silver och svart, med vita prickar på. -En riktig Ninnie tröja, sa Pia.

IMG_6054 copy

Ah. Den är verkligen så fin!

Nu börjar Signes garderob att fyllas på igen,

efter en rensning och ett hejdlöst växande.

No Comments

Post A Comment