ninniesodergren.se | Att äntligen ha bestämt sig.
11933
post-template-default,single,single-post,postid-11933,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

11 mar Att äntligen ha bestämt sig.

Jag älskar ju verkligen att fotografera.

Det är bland det bästa jag vet. Att hitta rätt vinklar, ljus och för att inte tala om den där tillfredsställelsen som infinner sig, när man får till en riktigt bra bild. En sån där bild som blir precis så som man har tänkt sig och ibland, ännu bättre. Min första kamera, en Sony a200 fick hänga med överallt och var en riktigt bra nybörjarkamera. Den lät tillslut som en gräsklippare. En trasig gräsklippare. Den hade nog helt enkelt används, lite för mycket och lite för ofta och under lite för lång tid.

IMG_0540 copyIMG_0531

Då köpte jag en liten praktisk sak, min Canon G12.

Jag är verkligen hur nöjd som helst med den och nu, när jag vill uppgradera, hitta något att komplettera med, så har jag därför letat efter ännu en Canon och har äntligen hittat den perfekta kameran, för mig.

En Canon Eos 70D.

 

canon 70d

 

För den intresserade så finns mer info om kameran här.

Jag är så glad över att äntligen ha bestämt mig, efter så lång tids letande.

Och jag hoppas att den snart blir min.

Snarast, pronto och helst på en gång.

2 Comments
 • Pysselgumman
  Posted at 21:43h, 11 mars Svara

  Det där blir bra det Ninnie.. Du tar ju jättetfina foton, klart du ska ha en schysst kamera!

  • Ninnie Södergren
   Posted at 13:54h, 12 mars Svara

   Haha. Tack fina du!

Post A Comment