ninniesodergren.se | Sponsrad video: Noah.
12288
post-template-default,single,single-post,postid-12288,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

29 mar Sponsrad video: Noah.

Nu kommer det en ny film som jag är heltaggad på att se.

En ny filmatisering av Noaks ark, av Darren Aronofsky som tidigare gjort bland annat Black Swan. Ni vet, den där mystiska balettdansösen som får huvudrollen i svansjön, men som sakta och galet nog utvecklas till Prinsessan Odette. Den är helmysko och alldeles underbar. Därför, så tror jag att Noaks ark också kommer att vara helmysko och alldeles underbar. Och en såndär film som liksom ses flera gånger och är lika spännande varje gång, just för att det ligger en bra historia bakom.

Dessutom så spelas Noah av ingen mindre än Russel Crowe, kan inte bli annat än bäst.

Och förutom kanske världens bästa Gladiator Russel, så spelar även Emma Watson, Anthony Hopkins och Jennifer Connely med i filmen. En storfilm med extra allt, helt enkelt.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Universal Pictures.

 

1Comment
  • Fredrika
    Posted at 16:12h, 29 mars Svara

    En film man borde kolla in alltså med den rolllistan:) Så mycket fina barnjackor, älskade de översta!! Superfina!
    Du bor i Västerås alltså, va kul! Jag hade nästan anat det på någon bild tidigare i bloggen och tyckte jag kände igen mig;) Jag jag bor i Arboga men Västerås är shoppingstaden för mig:) Har bott och pluggat där för några år sedan så känner mig rätt hemma där ändå!

    Hoppas du har en fin helg! Kram fredrika

Post A Comment