ninniesodergren.se | Att ha köpt ett par småbarnsmamma -vänliga.
12364
post-template-default,single,single-post,postid-12364,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

02 apr Att ha köpt ett par småbarnsmamma -vänliga.

Jag har alltid gillat bekväma skor.

Jag är verkligen ingen skotjej som köper svindyra märkesskor som det knappt går att ta ett steg i. Som är sådär vansinnigt höga och obekväma, men snygga. Och dessutom så har jag verkligen stor respekt för småbarnsmammor som orkar springa omkring i skor med klack, när de jagar sin envisa två åring. Eller leker i lekparken. Nja, inte i lekparken kanske. Det verkar bara galet kanske.

Signe har ju redan ett par. Ett par dösnygga New Balance som står och väntar på att växas i. De var inte alls så stora som vi trodde och kommer antagligen att kunna användas redan i sommar. Och jag kunde ju inte låta bli. Och köpte naturligtvis ett par till mig själv också. De är ju så snygga och bekväma och småbarnsmamma -vänliga. Och de går att ha till allt. Ju.

Sporty_Chic-New_Balance_Vintage-Outfit-Street_Style-6LFW outfit 1 fash-n-chips.com copybild8

Och nu längtar jag bara tills de landar.

Om någon vecka eller så.

Jag hittade mina här.

2 Comments
 • Jess
  Posted at 19:04h, 02 april Svara

  Så fina! Vart har du köpt dina?

  • Ninnie Södergren
   Posted at 20:19h, 02 april Svara

   Jag lägger till en länk i inlägget, så hittar du direkt dit! 😉

Post A Comment