ninniesodergren.se | Sponsrad video: Alcro.
12373
post-template-default,single,single-post,postid-12373,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

03 apr Sponsrad video: Alcro.

Att måla om saker, är ju lite min grej.

Inte så lite heller.

Det är ju lite av en hobby.

Och eventuellt, en galenskap, ibland.

Senaste projektet var ju vardagsrummet.

Och en hylla. Och en rittavla. Och ett par stolar. Och ett skåp. Och… ah.

Nu har ju jag aldrig målat om ett hus. Men om jag hade haft ett och inte bott i lägenhet mitt i stan, med knarrande trägolv, då hade jag nog gått bananas på det med. Jag älskar Alcros nya grå färger och har ju även målat om vardagsrummet med en av dem.

Och den här videon, ger mig gåshud.

På fället Gåsen, 1100 meter över havet, så målades en populär turiststuga om och blev därmed utsatt för det värsta, redan från början. Ytterligare ett bevis på att Alcro Bestå håller kulören bättre och får varje hus att se nymålat ut längre. Gåsen är ett samarbetsprojekt mellan Alcro och STF.

Inlägget är ett sponsrat inlägg i samarbete med Alcro.

Tags:
No Comments

Post A Comment