ninniesodergren.se | Lördag och sol och vårpaket.
12416
post-template-default,single,single-post,postid-12416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

05 apr Lördag och sol och vårpaket.

IMG_6955 copyIMG_6956 copyIMG_6957 copy

Vissa får små paket på sängen, efter att de sovit middag.

Hej och godmorgon Lördag.

Shrek rullar på tv:n och vi har precis ätit en mastodontfrukost. En såndär riktig lördagsfrukost med extra allt. Sådär så man nästan smäller av mot slutet och nu sitter jag med fötterna lutandes mot en av stolarna i vardagsrummet och sörplar på de sista dropparna kaffe. Återhämtar mig lite efter frukostpasset. Signe gör likadant, mot puffen på golvet. Och solen skiner. De där morgnarna med dimma och grådis känns som ett minne blott och den bästa tiden på året är på ingång.

IMG_6965 copy

Här växer man minsann. Fort och mycket och vansinnigt snabbt. Därför så behövdes det påfyllning i vårgarderoben och jag köper ju gärna Signes kläder på Zara. Tycker att det är prisvärt med tanke på hur ofta det behöver köpas nytt. Och de har ju dessutom alltid så fina barnkläder.

Jag har letat nattlinnen åt Signe, men har inte hittat några som jag gillat. Så jag köpte helt enkelt ett par t-shirts, några storlekar större, som får agera nattlinnen.

Nu kör vi Lördag!

No Comments

Post A Comment