ninniesodergren.se | Att vakna en torsdag.
12793
post-template-default,single,single-post,postid-12793,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

24 apr Att vakna en torsdag.

Men visst gör det skillnad.

Att få vakna upp till sånt här underbart väder.

När liksom solen smyger sig in försiktigt och väcker oss, där vi ligger som en hög. En av oss har en ruffsig liten frisyr i ansiktet och den andra har ett par fossingar som kittlar mot kinden. Bompa, befaller hon och jag sträcker mig sömnigt efter tv kontrollen, som alltid tycks ha hamnat någon annanstans än dit jag sträcker mig. Sen vaknar vi till Bollibompa, med Pelle kanin och grabbarna, klädracet och fåret Shaun.

IMG_7457

Och sen när hon ser att jag är helt vaken.

Då smyger hon fram och ger mig en kram, sådär tätt intill kinden och liksom gojsar in sig. Efter det så säger hon; poussa mamma och innan jag hinner blinka, så får jag en blöt, men kärleksfull “precis tagit ur nappen -puss”, mitt på munnen. Om inte det väcker en, så vet jag inte vad som gör det.

IMG_7458

Ah.

God morgon!

Och ha en fin dag!

No Comments

Post A Comment