ninniesodergren.se | Sponsrad video: Skärmdumpa och tävla med Åhléns.
13014
post-template-default,single,single-post,postid-13014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

14 maj Sponsrad video: Skärmdumpa och tävla med Åhléns.

Jaha.

Hur snabbt kan du skärmdumpa?

Nu kör Åhléns en skärmdumpstävling på instagram, världens allra första av sitt slag. “Dumpa mig!” heter kampanjen och den består av tre instagramfilmer, en per vecka, där du får 50% rabatt på produkter genom att skärmdumpa med din telefon.

Men du måste vara snabbare än snabbast!

I instagramfilmerna så kommer det att visas massor av produkter. Sommarmode, skönhetsprodukter och heminredning. Denna vecka så kör vi sommarmode! Spela filmen, gör skärmdumpar med din telefon och få 50% rabatt på de produkter du lyckas fånga på bild. Lägg sedan upp dina skärmdumpade bilder, där produktnamnet syns, på instagram och hashtagga #ÅhlensDumpamig.

Sedan är det bara att visa din post i kassan på Åhléns, så får du din rabatt.

Denna vecka så kör vi sommarmode, så nu har ni alltså en vecka på er att skärmdumpa plagg och accessoarer från filmen nedan. Nästa vecka så kör vi en ny film, med nya produkter.

Kör hårt!

Kampanjen pågår under tre veckor och en ny film släpps varje onsdag. Erbjudandet gäller i hela Sverige, under den veckan som filmen visas, eller så länge lagret räcker och går inte att kombineras med andra erbjudanden.

Själv så kör jag lite mjukstart denna vecka, om galet många skärmdumpisar räknas som det, det vill säga. Det blir fingergympa inför inredningsveckan, ojoj. Åhléns har ju fått in så mycket fint nu till våren och sommaren.

Detta är en sponsrad videokampanj i samarbete med Åhléns.

No Comments

Post A Comment