ninniesodergren.se | Sponsrad video: Barnen bestämmer!
13988
post-template-default,single,single-post,postid-13988,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

08 aug Sponsrad video: Barnen bestämmer!

Alltså.

Jag fullkomligt älskar den här reklamsnutten från Åhléns.

Nej, fel.

Jag älskar barnen i den här reklamsnutten från Åhléns. De säger ju så härliga saker. Så lättsamma, inget är rätt eller fel eller lagom eller mitt emellan. De gör och säger det som känns rätt precis just då i stunden. Flickan som syns i bild någonstans i mitten av klippet, i klädd leopardmössa och en rosamönstrad klänning  är ju så fantastisk. “Jag ville ha kläder som passade ihop”.

Underbart.

Åhléns vill visa att de har allt som behövs för skolstarten men den här gången ville de göra på ett lite annorlunda sätt. Åhléns vet att barn har massor av härliga idéer och full koll på vad de själva gillar och därför ville de låta barnen välja och matcha helt själva bland alla Åhléns barnplagg. Och så här fint blev det. Titta på bakom kulisserna-filmen och se hur det gick till och hur barnen resonerar kring sina val. Och glöm inte att kika in på Åhléns Instagram!

 

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Åhléns.

No Comments

Post A Comment