ninniesodergren.se | Och det var ju såklart kärlek vid första ögonkastet.
14115
post-template-default,single,single-post,postid-14115,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

19 aug Och det var ju såklart kärlek vid första ögonkastet.

Nu är den här.

Den är här!

Och det var ju såklart kärlek vid första ögonkastet.

Min nya Nikon D610, min monsterkamera.

IMG_0550 copy

Jag valde att satsa på en Nikon i stället för Canon, ganska otippat om jag tänker tillbaka några månader. Jag fastnade verkligen för Canon när jag började fota med min lilla G12:a. Och trodde definitivt att jag skulle satsa på en Canon när det sedan blev dags för en uppgradering. Men i och med att mitt fotointresse växte, så började även tankarna att gå mot det här med fullformat. Och efter många diskussioner med mig själv och fotointresserade vänner fram och tillbaka, så blev det nu Nikon´s nya D610!

Jag valde att beställa huset för sig och sen köpa till ett 50 mm f1.8G objektiv.

Det går att läsa mer om kameran här och här!

IMG_0548 copy

Det liksom bubblar i mig.

Och jag kan inte riktigt vänta på att få se vad den går för!

No Comments

Post A Comment