ninniesodergren.se | Att behöva vänta lite till.
14162
post-template-default,single,single-post,postid-14162,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

21 aug Att behöva vänta lite till.

Så blev det torsdagkväll.

Torsdagkväll med avslutning på “Sommar med Ernst”, tå vickande och brinnande doftljus.

Och Esters gård, blir ju så vansinnigt fin.

DSC_0472 copy

Det hörs små små djupa snarkningar från vårt sovrum.

– Signe sova inne hos oss? Frågade hon när det var dags att gå och lägga sig. Hon la huvudet sådär på sne och rynkade den lilla pannan medan hon väntade på ett svar. Samtidigt så hängde det lilla bestämda fingret som pekat in mot vårt sovrum kvar i luften och det tänkte minsann inte ge sig, det såg ju jag.

DSC_0443 copy

Signes rum är i princip färdigt.

Och jag kan ju knappt vänta på att få visa er hur det blev med den där fantastiska tapeten!

Men jag måste. Bara ett par veckor till. För att så är reglerna.

DSC_0462 copy

Men jag kan ju berätta att tapeten är fantastisk, att mycket tid redan spenderats därinne. Att rummet verkligen fick sig ett rejält lyft med både målat golv och ny tapet. Och att jag är sådär larvigt nöjd med resultatet. Det är ju så roligt med renovering, speciellt när resultatet blir så bra. Och Pia, som tapetserat hela rummet, med mig babblandes, liggandes på golvet med en liten pensel med tapetklister på i ena handen och en sax till våderna i den andra. För att liksom hjälpa till, lite. Hon är verkligen helt fenomenal på att tapetsera.

Och fort gick det.

Sådär fort, så att jag nu måste vänta två veckor innan jag kan visa er resultatet.

Ujuj.

No Comments

Post A Comment