ninniesodergren.se | Sponsrad video: NK “Höstens Drömscenario”
19776
post-template-default,single,single-post,postid-19776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

21 aug Sponsrad video: NK “Höstens Drömscenario”

Hej.

Och.

Hå.

Det finns ju så otroligt mycket snyggt i butikerna nu inför hösten. Jag fullkomligt älskar höstmodet och alla mysiga plagg som kommer med det. Och nu i höst så låter NK det undermedvetna leda vägen till det modemedvetna. Varuhusen förvandlas till en drömvärld där nattliga drömmar tolkas och avslöjar dolda modebegär. Med start den 20 augusti kan alla ta del av den stora modehändelsen på NK. Under kampanjperioden som pågår till slutet av september pågår en digital modevisning, projicerad på ett stort moln i Ljusgårdarna på NK i Stockholm och i Göteborg. Filmen visar höstnyheter från varuhusen korsade med drömska influenser. Under kampanjtemat ”Höstens Drömscenario” tyds vanligt förekommande nattliga drömmar; att flyga, att falla, att bli jagad, att möta en gammal kärlek, att vara naken, att gå vilse och att vara under vatten. Att drömma att man flyger kanske tyder på behov av en cape eller kappa, och den som i drömmen går naken kanske behöver en hel del nytt i garderoben? 

Titta på videon och klicka er vidare för mer info.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med NK och kampanjen “Höstens Drömscenario”.

No Comments

Post A Comment