ninniesodergren.se | Att ha haft min allra första fotografering.
14359
post-template-default,single,single-post,postid-14359,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

30 aug Att ha haft min allra första fotografering.

Idag så har jag haft min allra första barnfotografering.

Och det var ju som väntat sådär vansinnigt roligt.

Jag är ju inte så förtjust i uppställda studiofoton, så vi valde helt enkelt att vara i en lekpark. Jag vill att det ska vara liv i mina bilder, okrystat och bekvämt. Och vad är inte bättre då, än en lekpark, tänkte vi. Där är barnen avslappnade och gör sin grej, vilket gör att jag lättare kan göra min grej, få liv i mina bilder och naturliga leenden.

Signe fick också följa med idag och hade såklart jätteroligt.

DSC_1966DSC_1982DSC_1984

Så.

Nu har jag över 700 bilder att titta igenom, välja ut de bästa.

Jag älskar det!

DSC_1772DSC_1781

Men först så är det dags för att gå och köpa lördagsgodis.

Vilket också är ganska otråkigt.

Okrystat och avslappnande.

No Comments

Post A Comment