ninniesodergren.se | Att få höra om ett spännande möte.
14539
post-template-default,single,single-post,postid-14539,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

07 sep Att få höra om ett spännande möte.

Idag så kom han hem till oss igen, efter att ha varit borta över helgen.

Han, tryggheten själv.

2

Och han hade massor av roligt att berätta.

Alla tre satt vi där med händerna i varsin degklump under tiden. Signe och jag, köpte nämligen ny modellera när vi var på affären idag. Vi lyssnade på historier om utflykter på Segways och galna men roliga arbetskamrater. Och jag höll precis på att göra en lila snögubbe, när han häver ur sig, att han minsann hade träffat Prins Carl-Philip igår under ett event med arbetet. Snögubbens lila underkropp låg formad i min hand och där skulle den få ligga kvar. Vilsamt. Det här måste jag höra.

Signes rosa lerboll höll på att bli väldigt platt mot köksbordet och hon tittade upp på oss, såg min iver.

Jag älskar ju spännande historier om möten med Prinsar.

DSC_5636

Vi satt där tillsammans vid köksbordet, länge, med varsin färg på degklumpen.

Fick höra om det spännande mötet och om andra häftiga saker som kan upplevas på en arbetsresa. Sen sjöng vi Signes matramsa från förskolan några gånger också, som hon så stolt sjunger lite då och då. Visar hur hajen simmar ner i knät och hur det blir varsågod och ät, medan hon för den lilla handen mot munnen och låtsas äta.

Och vi var liksom bara tillsammans, igen.

No Comments

Post A Comment