ninniesodergren.se | Ut i skogen ska vi.
14662
post-template-default,single,single-post,postid-14662,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

14 sep Ut i skogen ska vi.

God morgon!

Igår så var vi på stan med farfarn.

Då bestämdes också att det idag skulle badas på Västerås nya actionbad idag. Så idag så ska farfarn, Signe och pappan iväg och plaska medan jag laddar inför ett superspännande fotoprojekt. Det är tur att jag har vänner som ställer upp, ställer upp på mina fotoidéer. Och vilken tur också, att jag bakade smarriga äppel och kanelmuffins igår, som ska få följa med. Förgylla fotograferingen lite mellan varven.

För att, ut i skogen ska vi.

DSC_6867DSC_6874

Farfarn och Signe igår.

Nu kör vi söndag och fotoprojekt.

Och sen är det val.

Välj för sjutton gubbar med hjärtat.

2 Comments
 • Pia
  Posted at 12:59h, 14 september Svara

  Hej.. Diggar dina fotografier som tusan och skulle vilja att fotade min dotter, dock är hon väldigt blyg.. 🙂 hur mkt tar du?

  • Ninnie Södergren
   Posted at 17:02h, 14 september Svara

   Hej Pia! Maila mig gärna så kan vi prata mer om det 🙂 Du når mig på kontakt@ninniesodergren.se

Post A Comment