ninniesodergren.se | Att ha fotat en Ella.
14833
post-template-default,single,single-post,postid-14833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

27 sep Att ha fotat en Ella.

I morse så gick jag och mötte upp Ella som väntade på mig tillsammans med sin mamma och hunden Bobbo. Ella ville ha lite coola bilder tagna i stadsmiljö. Jag älskar ju att få utmanas lite. Få ta del av önskemål och bolla tankar omkring hur vi vill att slutresultatet ska se ut. För att sen få lite fria händer, bara försöka skapa just det utifrån den kunskapen som jag har hittills. Och det är ju så galet roligt, så att jag vet ju inte vad.

Ella var hur duktig som helst.

Lät mig studsa runt henne, både åt höger och vänster och bakåt och framåt.

Hon var liksom sådär cool.

Helt utan att ens behöva anstränga sig.

DSC_8461 copy2DSC_8472 copyDSC_8672 copyDSC_8765 copyDSC_8586 copyDSC_8620 copyDSC_8542 copy2 copy

Jo.

Vi får ju leta både länge och mycket ifall vi vill hitta en mer cool stadstjej än såhär.

Hon är liksom ganska cool.

No Comments

Post A Comment