ninniesodergren.se | Att ha en fotoassistent i miniformat.
14977
post-template-default,single,single-post,postid-14977,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

05 okt Att ha en fotoassistent i miniformat.

Idag så var det dags för fotografering igen.

Två pojkar skulle fotas, i utomhusmiljö.

-Jao vill mölja med mamma och fotofera! sa den lilla rösten när jag började plocka i ordning för att gå iväg. Och eftersom vi tillslut hade bestämt oss för att vara ganska nära där vi bor, så fick hon det. Det kunde väl inte skada att ha med ett energiknippe till fotoassistent, när det skulle fotograferas barn. Fotoassistenten skötte sig fint redan från början och bar den lilla påsen med reflexskärmen i, hela vägen fram, i den lilla öglan. – Ska vi fotofera mamma? frågade hon och rynkade ena ögonbrynet, såg sådär liten men stor ut.

DSC_0017DSC_0011

Och det gick jättebra.

Jag älskar ju verkligen det här!

Levis och Lennox var jätteduktiga, även fast de tyckte att kameran var lite läskig i början.

Det släppte efter en liten stund.

Fotoassistenten var nog med och bidrog till det. Hon är van att stå framför kameran och det gjorde nog också att Levis och Lennox tillslut kunde slappna av lite och tycka att det var roligt att bli fotograferade. Det är ju så härligt med barn, hur de liksom bara behöver känna varandra i en kvart, innan de slappnar av som om de känt varandra hela livet. Och där sprang dem, upp och ner för backen i parken, bland löven.

Och jag stod beredd, för att hinna fånga de där uttrycken som jag älskar att få jaga.

DSC_0527 copy

Jag tror att jag hann fånga en hel del av dem idag.

Såna där härliga och ärliga uttryck.

Levande.

DSC_0598

Och här är hon, fotoassistenten.

Med alldeles lagom mycket bus i blicken.

No Comments

Post A Comment