ninniesodergren.se | Att vakna med kaninförvirring.
14988
post-template-default,single,single-post,postid-14988,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

06 okt Att vakna med kaninförvirring.

DSC_0660 copy

God morgon måndag!

Här har vi varit vakna några timmar redan. Det var en fasansfull upptäckt som väckte oss.

-Mamma!! Vart är min andra kanin?

-Kaniiiiiin! Min andra kaniiiiin mamma!

För det första. Hon har bara en kanin. Desto fler grisar, men bara en kanin. Så tankeverksamheten gick på helvarv klockan fem, innan jag ens hade vaknat. Och det snurrade runt kaniner som både var randiga och prickiga innan jag tog mitt förnuft till fånga, vaknade och insåg att hon faktiskt bara har en kanin.

-Men du har ju bara en kanin? Den är ju här, säger jag och håller upp den randiga “Bean” som varit med sen bb.

-Ja! Där är den, säger Signe och ler.

Ujuj.

DSC_0658 copyDSC_0657 copy

Så.

Jag säger det igen.

God morgon måndag!

Men kaninförvirringen gick över lika snabbt som den kom och morgonen kunde börja. Det tittades på Aristocats i den lilla sängen, som numera används som soffa. Eller mysplats. Mindre som säng. Och jag hann med lite jobb innan förskolan. Så nu är det näsan i böckerna som gäller hela dagen lång.

Ha en skön dag!

No Comments

Post A Comment