ninniesodergren.se | Att avsluta dagen med en pysselbild.
15077
post-template-default,single,single-post,postid-15077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

10 okt Att avsluta dagen med en pysselbild.

DSC_0935

Den här bilden får avsluta dagen.

Signe och jag var och köpte tio kilo playdoodeg idag på eftermiddagen. Så ikväll så satt vi i timmar vid det lilla köksbordet och gjorde kakor och tårtor och cupcakes, medan filmen Dumma mig 2 rullade på datorn framför oss. Älskar den filmen! Vi har ju definitivt ett gemensamt pysselintresse. Så det här med att dega i flera timmar, göra pyttesmå kakdekorationer och maffiga muffins, är ju ingen match för oss, alls.

God natt.

No Comments

Post A Comment