ninniesodergren.se | Att ha fotat en Helena.
15212
post-template-default,single,single-post,postid-15212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

16 okt Att ha fotat en Helena.

Där stod jag i hagen, med lera upp till fotknölarna.

Jag visste precis vad jag var ute efter. Och Helena hade förklarat, hur hon helst ville att bilderna skulle bli. Lera till fotknölarna spelade ingen roll, jag visste vad som skulle göras och ingen kladdig lera kunde stoppa mig. Kanske om det kom en galopperande ko där i hagen. Eller, galopperar kor ens?

I allafall.

Här är lite bilder från Helenas fotografering.

helenaDSC_1400DSC_1454DSC_1731DSC_1795DSC_1847DSC_1879DSC_1801

Och jag tycker att vi fick till det ganska bra.

Jag sprang omkring där i geggan och smattrade med kameran, medan Helena var superduktig på att få till det där harmoniska och romantiska uttrycket som vi ville åt. Jag älskar miljön och känslan som jag tycker att bilderna förmedlar. En känsla av frihet och harmoni, med en touch av romantik.

Typ.

No Comments

Post A Comment