ninniesodergren.se | Att visa några fler.
15614
post-template-default,single,single-post,postid-15614,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

11 Nov Att visa några fler.

För ett par veckor sen, så fotade jag ju söta Alve.

Han satt där, mitt i en stor lövhög.

Vilken dröm, för en ettåring.

DSC_3833DSC_3865 copy

Det prasslades, det skrattades och galenpannan bakom kameran hoppade runt, smattrade och ropade på honom från alla möjliga håll. Alve njöt mest av den stora högen med löv, sträckte upp armarna efter löven som regnade ner över honom. De löven som jag, galenpannan bakom kameran och hans fina mamma, kastade hysteriskt med.

Jag hade dessutom kommit åt någon knapp på telefonen som låg varmt och gott i jackfickan. Ringt till Verro, som umgicks med Maria precis just den dagen. Och de hade hört oss, jublet över den där högen med löv. Hur vi kastat löv och kämpat, för att Alve skulle trolla fram den där fantastiska skrattgropen, som han odlat fram i högerkinden.

DSC_4094 copyDSC_3682 copy

Ah.

Fantastiskt söta lilla Alve!

No Comments

Post A Comment