ninniesodergren.se | Sponsrad video: Visningskollen!
15710
post-template-default,single,single-post,postid-15710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

16 Nov Sponsrad video: Visningskollen!

Ja.

Men det här är väl en rolig idé?

Visningskollen!

Ett experiment som visar vad olika köpare faktiskt kollar på under en visning.

Den 30 September 2014. En visning av en tvåa strax utanför Stockholm. Men det är inte vilken visning som helst. Det är också ett experiment som Svensk Fastighetsförmedling ligger bakom, där vi får följa olika köpare, ett barn och en hund med eye tracking-glasögon. Med infraröd sensorteknik och en avancerad matematisk algritm registrerar och filmar vi exakt vad de kollar på, hur länge och i vilken ordning.

Det inspelade materialet har analyserats. Och resultatet ligger uppe på experimentets kampanjsajt, där du bland annat kan se heat maps av vad köparna kollade på mest under visningen. Du kan även ta del av råmaterial, filmat direkt från glasögonen i sk point of view perspektiv.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling.

No Comments

Post A Comment