ninniesodergren.se | Det här med texturer.
15849
post-template-default,single,single-post,postid-15849,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

25 Nov Det här med texturer.

Åååh!

Solen är här idag!

Solen!

Ni vet, den där runda bollen som ger oss människor massvis av energi och värme. Den där runda bollen, som vi saknat så mycket, under hela november. Kanske vi får ett ljusare december? Och kanske energin fylls på en smula, gör saker och ting lite mer inspirerande, än de varit den senaste månaden.

DSC_54422

Det är lite roligt det här, med texturer.

Att till exempel använda sig av egna foton, slå ihop dem och nå ett sådär lite annorlunda resultat. Här har jag använt mig av en och samma bild, men lagt på två olika texturer (foton). En buske med såna där vita bär, som är roliga att trampa på, så att de smäller. Och en tuffsig växt som stod och sträckte på sig mitt i parken i helgen.

DSC_60221

Det blir liksom en sådär burrig känsla i bilderna!

Ha nu en riktigt fin tisdag!

No Comments

Post A Comment