ninniesodergren.se | Sponsrad video: Åk med Swebus över julen.
16164
post-template-default,single,single-post,postid-16164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

19 Dec Sponsrad video: Åk med Swebus över julen.

Det är ju massor, massor! av människor som ska ut och resa nu över julen. Ta sig från den ena delen av vårt avlånga land, till den andra. Och det här med SJ. Ja, inte för att såga dem totalt. Men det går väl sådär, kan vi väl i allafall vara ärliga och säga. Därför så är det ju jättebra att det finns andra alternativ. Som Swebus. De vet att just runt jul och nyår så kan det vara extra viktigt att komma i tid. Därför så har de 98% punktlighet och är ett bekvämt alternativ till tåg, bil och flyg.

Så.

Swebus, alltså.

Om du ska ut och resa över jul och nyår.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Swebus.

No Comments

Post A Comment