ninniesodergren.se | Att inspireras av Meg Bitton.
19548
post-template-default,single,single-post,postid-19548,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

30 jan Att inspireras av Meg Bitton.

Ibland så försvinner den en  liten stund, inspirationen.

Den liksom svajar lite fram och tillbaka och vill inte riktigt få fäste.

Just nu så är jag inne i en sån period, där inspirationen liksom inte riktigt ligger på topp. Det är alldeles för blaskigt ute, för att jag ens skulle vilja ta med mig kameran ut. Miljön ute, passar sig liksom inte riktigt, till alla de där skaparidéerna som jag går och släpar på. Och det är under såna perioder, som jag brukar titta in hos fantastiska kvinnor och fotografer som Meg Bitton. Som får till den där känslan i sina bilder, vågar ta ut svängarna och som absolut, under inga som helst omständigheter håller igen med inspiration.

Namnlöst-1Namnlöst-2Namnlöst-4Namnlöst-3Namnlöst-6Namnlöst-5Namnlöst-7

Det är svårt, tycker jag, att hitta fotografer att inspireras av, som tar foton som verkligen och på riktigt berör. Men hon är en sån, Meg Bitton. En sån som både berör och inspirerar med sina magiska foton. Och som ger mig tonvis av ideér som jag vill sätta i verket nu nu nu. Inte sen eller senare. Och hennes foton gör så att jag längtar ännu mer till våren, torra trädstammar med eventuella bebisar i och dagsljus, dagsljus som faktiskt ger oss lite energi och skaparglädje.

Ah.

1Comment
 • Sandra ♡
  Posted at 18:25h, 01 februari Svara

  Underbar inspiration!

  Fin blogg & underbara bilder ♡

  Haft en bra helg?
  Kram

Post A Comment