ninniesodergren.se | Att inspireras av Lisa Holloway.
19581
post-template-default,single,single-post,postid-19581,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

01 mar Att inspireras av Lisa Holloway.

Alltså.

Ah.

Jag blir så inspirerad av den här kvinnan så det är ju inte riktigt klokt.

lisa holloway photo

Det är ju sådär med vackra foton, som liksom förmedlar galet mycket känsla och liv. Jag skulle kunna tillbringa många timmar i mitt liv, bara genom att titta på såna foton. Foton som verkligen känns, på riktigt. Som liksom gör så att något där inuti oss drar en lätt suck och går på lite semester, känner välbehag liksom. Lisa Holloway´s foton är ju såna. Som gör så vårt inre liksom drar iväg på semester för en stund, vid varje, varje foto. Bara för att det känns som perfektion, rakt igenom.

Jag smäller av en smula.

Las-Vegas-Child-Photographer-LJHolloway-Photography-Children00044Las-Vegas-Newborn-Photographer-LJHolloway-Photography-Newborns0051Las-Vegas-Child-Photographer-LJHolloway-Photography-Children0081Las-Vegas-Child-Photographer-LJHolloway-Photography-Children0070

Besök hennes hemsida för att se fler foton.

Helt galet inspirerande.

No Comments

Post A Comment