ninniesodergren.se | Att ha tre dagar kvar till lagom gammal.
16942
post-template-default,single,single-post,postid-16942,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

04 mar Att ha tre dagar kvar till lagom gammal.

Så var vi framme vid den där mitt i veckan-dagen.

Och det återstår bara och endast tre dagar kvar, till 30.

-På lördag så fyller mamma år, så då får vi fika och äta extra mycket lördagsgodis!

-Blir du väldigt väldigt gammal då mamma?

-Ne, inte så värst gammal, tycker jag inte.

Men jag är fortfarande lite tveksam, ifall trettio år, inte är väldigt väldigt gammalt.

Inte väldigt väldigt kanske, men lagom gammalt.

_DSC3599 (kopia)

För.

Tänk när vi var yngre än trettio år. Väldigt väldigt mycket yngre. Då tyckte vi verkligen att alla människor som var över trettio år, lika väl kunde prenumerera på Hemmets Journal, läsa den samtidigt som de sörplade kaffe ur de där vansinnigt, vansinnigt små kaffekopparna som knappt räcker till en hel klunk. Då var det väldigt väldigt gammalt, att vara trettio år. Men inte nu. Nu när jag har tre dagar kvar till trettio. Då är det inte längre gammalt. Och jag prenumererar fortfarande på Sköna hem, läser till det jag vill bli när jag blir stor och sörplar kaffe ur medelstora kaffekoppar.

Så, ne.

Så väldigt väldigt gammal, blir jag faktiskt inte.

_DSC3603 (kopia)

Nu.

Kör vi onsdag och mitt i veckan -dag.

Tjopp tjopp.

1Comment
  • Sus
    Posted at 10:08h, 05 mars Svara

    Så fina ni är 😀 <3

Post A Comment