ninniesodergren.se | Att ha fotat något …annat.
17757
post-template-default,single,single-post,postid-17757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

29 maj Att ha fotat något …annat.

Igår så höll jag på i studiohörnan hela dagen.

Fotade något helt annat, än vad jag är van vid.

Nämligen, hår!

 

DSC_0120 (kopia)

 

I uppdrag av edigo.se och Hårpunkten i Västerås, så skulle jag fota elva nya hårnyanser löshår. Och jag kan säga att det här med att fotografera hårnyanser, var inte det allra lättaste. Att få till rätt ljus, för att framhäva rätt nyans av flera färger och nyanser som i mina ögon såg exakt likadana ut. Till exempel så låg där i högen, fyra blonda nyanser, som såg exakt likadana ut. Fast med rätt ljus, helt olika.

En liten utmaning må jag säga.

Men jag gillar ju sånt som ni vet.

Utmaningar.

 

DSC_0122 (kopia)DSC_0307 (kopia)

 

Min lilla vän igår.

Tangle teezer´n.

 

DSC_0125 (kopia)

 

Ah.

Hår, alltså.

En helt ny fotoupplevelse.

Och otroligt roligt!

No Comments

Post A Comment