ninniesodergren.se | Att ha varit i Grekland, del 1.
17916
post-template-default,single,single-post,postid-17916,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

17 jun Att ha varit i Grekland, del 1.

Det absolut härligaste på hela resan, från början till slut, var att få se Signes reaktioner på allting. Allt var nytt för henne ju. Att vara på en flygplats, checka in och lägga väskorna i konstiga lådor på ett rullband i säkerhetskontrollen och sen att flyga. Alltså, den underbara lilla människan, i den stora flygstolen. Och det var roligt! Roligt att flyga! Speciellt i starten. Som att åka “kausell”.

Det gillas ju, när det går undan.

Och sen känslan, när vi landar och dörrarna öppnas. Känslan av värme, utomlandsvärme som slår mot oss när vi kliver ner på trappan från flyget. -Nu är vi i Grekland älskling!

 

DSC_1665

 

Resan gick väldigt smidigt.

På så sätt så är det ju fantastiskt att resa charter.

Allt är redan planerat och organiserat.

 

DSC_1844DSC_1846DSC_1854

 

Vi bodde på Roda Beach resortKorfu, vilket var ett helt fantastiskt hotell. Rent och fräscht och trevlig personal som verkligen skötte servicen exemplariskt, verkligen. Vi hade hamnat helt rätt, det kände vi redan från början. Jourå, här kan vi spendera några dagar.

Helt. Okej.

 

DSC_1851DSC_1852DSC_1853

 

Vi kom fram på natten, så då var det bara att hoppa i säng, trodde vi.

Jag hade nämnt på bussen dit, att jag hoppades på att det fanns någon liten butik i närheten när vi kom fram, där vi kunde köpa lite yougurt eller liknande. Vi var ju lite småhungriga efter resan. Men, när vi anlände till hotellet så lotsades vi upp på restaurangen, trots mitt i natten och blev bjudna på helt fantastiskt buffé som de hade anordnat till oss som skulle komma.

Jourå, här kan vi va, tänkte vi, igen.

 

DSC_1669DSC_1674

 

Sen det här med saltvattenpooler.

Att det känns så fräscht att bada i pool.

Och den magiska känslan av att hoppa i plurret, direkt när vi vaknade på tisdagen.

 

DSC_1684DSC_1689

 

Aktiviteterna flödade runt poolområdet och den klassiska hotelldansen kördes med inlevelse av många av hotellgästerna med personal ett par gånger om dagen. Mitt på bron över poolen, så stod de och vickade på höfterna till en grekisk discolåt.

Jajje.

Är det charter, så är det.

No Comments

Post A Comment