ninniesodergren.se | Att vara hemma igen.
18072
post-template-default,single,single-post,postid-18072,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

19 jul Att vara hemma igen.

Åh.

Så skönt det var att slänga väskorna på hallgolvet igår eftermiddag, när vi landade hemma, efter en veckas roadtrip. “On the road again”.

Vi har haft det så bra! Men det är ändå så vansinnigt skönt att komma hem ibland.

Vi hamnade nere i det vackra huset nere i Småland i söndags eftermiddag. Där spenderade vi sen ett par dagar tillsammans med Peter, Jenine och Sarah-Jane. Nära kantareller, mördarsniglar, galet vackra hus, loppisar, glasbruk och personliga småbutiker. Det är en viss känsla som infinner sig där nere i Småland. Det är personligt och eget och otroligt mysigt allting. Och människor pratar som om de är tagna rakt ur Astrid Lindgrens värld och karaktärer. Som om alla bor på en bondgård med snickeboa, hästar och kor och arga pappor som skriker deras namn när de gjort något sattyg.

 

DSC_3170 (kopia)DSC_3209 (kopia)DSC_3245 (kopia)

 

Och det här huset.

Som jag glor på, sådär frenetiskt, varje gång jag passerar.

Det är ju så vackert! Och har såna möjligheter.

Jisses!

 

DSC_3193 (kopia)DSC_3240 (kopia)DSC_3242 (kopia)

 

Regnet har förföljt oss under veckan, vilket såklart inte är sådär jätteroligt. Men med rätt sällskap och i rätt miljöer och med rätt kläder, så kan vilken regnig semester som helst bli bra.

Alldeles fantastisk, faktiskt.

No Comments

Post A Comment